Inici del Contingut

Per què estudiar aquest Màster a la UdL?

 

 Promoció 2019-2020. Jornada de innovació a càrrec de Rafael Richart Ferri. DANONE IBERIA

 

 Promoció 2019-2020. Visita a Pastifficio Food Services

 

 

Promoció 2019-2020. Visita a Plus Fresc SUPSA.

 

 Promoció 2019-2020. Tast d'oli.

 

Promoció 2019-2020. Visita al Molí dels Torms - Olicatessen

 

 

El sector alimentari en l'entorn de la UdL és un sector en constant moviment, tant des del punt de vista tecnològic, que obliga als seus tècnics a una constant renovació de coneixements, com de desenvolupament de nous productes i processos. Amb aquest màster es pretén formar uns titulats en una vessant eminentment tècnica i molt lligada a la realitat del sector, per això es planteja com a màster professionalitzant. Aquests professionals hauran de ser competents com a gestors de la qualitat i el bon funcionament de la indústria alhora que saber dinamitzar la part més innovadora de l’empresa en un entorn fortament competitiu. Donat que el màster ha sorgit a demanda del propi sector es pretén que la formació sigui el més ajustada possible a les seves necessitats. És per això que, a part de la vessant més tècnica, s’ha afegit un mòdul amb enfocament empresarial seguint la suggerència dels professionals que en l’actualitat desenvolupen la seva professió en indústries agroalimentàries, com enginyers agrònoms o graduats en ciència i tecnologia d’aliments. És un màster on col·labora un alt percentatge de professorat provinent de la indústria alimentària i de centres d'investigació, que els aporta als estudiants un punt de vista molt lligat a la realitat i reptes futurs del sector. El departament de Tecnologia d’Aliments de la UdL és un dels pols de recerca amb més projecció a nivel mundial en l’àmbit de la recerca en aliments, en les seves diferents vessants. La participació del professorat d’aquest departament al màster, li dóna sens dubte un valor afegit a la docència que s’imparteix.